Nieuws

Valse competitiestart JO19-1 bij HHC

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen stond voor de deur en die deur bevond zich bij HHC in Hardenberg. Na een uitgebreide warming-up en wat nuttige informatie van de trainer waren we er klaar voor. Klaar voor de strijd om de punten in de 1e klasse.

Na wat zoeken naar een scheidsrechter die achteraf de warming-up in de bestuurskamer had gedaan kon de 1e competitiewedstrijd van dit seizoen van start gaan.

Het begon wat slapjes van onze kant en wat chaotisch van de kant van de HHC-ers, maar goed je moet er ook even inkomen zullen we maar zeggen.

Na wat doelloos heen en weer gevoetbald te hebben was het na een fout in de verdediging, die het onze keeper onnodig moeilijk ging maken, ineens niet meer zo doelloos en stonden we met een drup aan de neus na 22 minuten achter met 1-0.

Op zich niks aan de hand zou je denken want een wedstrijd duurt toch meestal gauw 90 minuten. Kansen werden er over en weer niet gecreëerd maar het enige waar we moeite mee hadden was onszelf. We speelden te slap in, we speelden blind de bal, ingooien ging zelfs niet goed een enkele keer, spelers die geen idee hadden waar ze waren en wat ze deden. Het was zoals de Duitsers het zo leuk zeggen: Fotze mit Birnen……..

Na 45 minuten was het de scheids die besliste dat we thee gingen drinken en dat hij ons weer terug wou zien na 15 minuten.

Na 13 minuten stonden we weer buiten, we wilden wat recht zetten, we wilden winnen.

De wedstrijd begon weer en het bleef rommelig bij ons en HHC kreeg steeds meer grip en vertrouwen. Dit kwam ons na 52 minuten op een dure 2-0 te staan! Met onze snelle Sidney werd het wat dreigender, samen met Tristen wisten ze enigszins voor meer onrust te zorgen maar het mocht niet baten. Tot overmaat van ramp kreeg Appie geel en mocht 10 minuten nadenken over wat ie verkeerd had gedaan……dat kan er dan ook nog wel bij. Onze keihard zwoegende Abraham deed er alles aan om de schade te beperken maar zelfs hij ging een stapje te ver en mocht bij de stand van inmiddels 3-0 ook even 10 minuutjes bijkomen in de dug-out.

We ploeterden maar door en alsof het niet genoeg was werd het na een solo van een van de snelle mannen van HHC ook nog 4-0.

Maandag maar even in gesprek met de mannen en hopen dat het volgende week tegen HH’97 anders gaat.

Jasper bedankt voor het vlaggen en Arjan bedankt voor de mooie foto’s!