Nieuws

Toernooi verslag JO13-1

Na de barbecue van vrijdag 14 juni, wat zeer gezellig en geslaagd was. Gingen wij  met 10 spelers van de jo 13-1 en 3 spelers van de jo 13-2  zaterdag 15 juni een toernooi spelen bij VV HOOGEVEEN Wij moesten ons verzamelen om 12.00 uur bij CSVC. Omdat wij om 13.00 uur klaar moesten staan voor de teampresentatie van alle teams. Alle wedstrijden duurde 10  minuten, dus je moest bij de les blijven.

De eerste wedstrijd was om 13.35 uur tegen VV NIEUW RODEN jo 13-1. Gelijk een zware tegenstander, want er stonden 3 jongens in  die groter waren dan een gemiddelde Nederlander. Deze wedstrijd speelden wij op gras. Nieuw Roden kwam in de tweede minuut op een 0-1 voorsprong, waar de wedstrijd met nog 8 minuten te spelen het spel heen en weer ging werd er niet meer gescoord. Jammer 0-1 verlies.

Wedstrijd 2 op kunstgras. Tegen HZVV jo 13-2. Waar wij in minuut 3 op een 0-1 voorsprong komen , doelpunt Stijn. In de vijfde minuut een corner voor ons , deze wordt goed voor gegeven , op het hoofd van Amar,  helaas net over. Zo blijft de stand na 10 minuten op 0-1 staan in het voordeel van ons. Yes de eerste 3 punten. Wedstrijd 3 ook op kunstgras ,tegen sjo JVZ jo 13-1. Een wedstrijd met weinig kansen. In de zesde minuut een vrij trap, genomen door Gijs. Hij geeft de bal hoog voor, waarbij die bij Sven komt, maar hij helaas net naast schiet. Daardoor is het naar 10 minuten nog steeds 0-0.

Wedstrijd 4 op gras tegen het VV HOOGEVEEN jo 13-1. Dit was een wedstrijd met heel veel kansen voor ons. In de tweede minuut een bal op de lat geschoten door Kees, maar 30 sec later was het wel raak, doelpunt Sencer met zijn linker been . 0-1 voor ons. En wij bleven doorgaan met aanvallen. Waar Stijn deze wedstrijd 4 kansen miste, 2 over en 2 in de handen van de keeper Maar toch bleef de stand naar 10 minuten 0-1 voor ons. De laatste wedstrijd tegen FC ASSEN jo 13-2 op kunstgras. Waar in de eerste minuut gelijk al een kansje er voor ons kwam, maar Stijn miste helaas net. Maar in minuut 2 was het wel raak, een afstand schot van Amar 0-1. In minuut 3 een hele grote kans voor Leroy. Een goede aanval vanaf links, werd goed voor gegeven door Stijn, maar de aanname was niet helemaal goed. Helaas weer een kansje gemist. Na 6 minuten nog een kopkans voor Gijs, maar deze gaat helaas net over. In minuut 7 nog een vrije trap vanaf een meter of 25. Genomen door Gijs, helaas in de handen van de keeper. Zo bleef de stand naar 10 minuten op 0-1 staan. Na 5 wedstrijden 10 punten, kwamen wij op gelijke hoogte met VV NIEUW RODEN, maar hun doel gemiddelde was plus 1.

Dus eindigde wij dit toernooi op een verdiende tweede plaats.