Nieuws

Spannend potje voor JO10-2

Vandaag stond de één na laatste wedstrijd op het programma, dit keer mochten de jongens strijden tegen Hardenberg ’85 JO 10-3. Het begon direct scherp vanuit Hardenberg, binnen de eerste minuten losten ze het eerste schot op doel, helaas voor hen zonder resultaat.

Kort daarna gaan ook onze jongens ten strijde en er ontstaat een spannend duel voor het doel van Hardenberg, helaas nog zonder resultaat, behalve een verhoogde hartslag voor de ouders aan de kant.

Lars maakt een prachtige vangbal, waardoor een kans op scoren voor Hardenberg nog even uitblijft. Vinn komt daarna in actie, maar vergeet even om de bal mee te nemen. Kian besluit daarop om de bal het veld uit te schieten.

Vinn weet de bal weer te bemachtigen maar schiet helaas op de paal. Germanicus-CSVC krijgt een corner, Kian neemt hem maar helaas geen doelpunt.

Dan komt Hardenberg weer in actie, het is een spannend potje voetbal. Hardenberg heeft moeite om langs onze Dion en Ruben te komen in de verdediging. Kian lost nog 2 keer een hard schot op het doel van Hardenberg, maar helaas voor ons staat daar een erg sterke keeper.

Dan gaat ineens het spel richting ons doel en weet Hardenberg het eerste doelpunt prachtig binnen te schieten.

Onze jongens laten het daar niet bij zitten, er volgt een prachtig overspel tussen Justin, Frank en Mark waardoor Mark het tegendoelpunt weet te scoren 1-1.

Wanneer Hardenberg weer naar ons doel wil gaan, houdt Dion de speler tegen met zijn lichaam waardoor Lars de bal weet te pakken. Ruben speelt de bal prachtig over langs de zijlijn en weet Vinn te vinden, helaas mist hij de kans om te scoren.

Dan komt Hardenberg weer in actie, en schiet de stand naar 1-2.

De jongens gaan er weer voor, Frank maakt een mooi schot maar helaas in de handen van de keeper. Lars gooit zichzelf op de bal waardoor Hardenberg niet kan scoren.

En dan is daar wederom Mark die heerlijk in het spel zit en weet te scoren en er 2-2 van maakt.

Kian staat ook zijn mannetje en verdedigt prachtig. De jongens laten zich niet uit het veld slaan en gaan met een prachtig gelijkspel de rust in.

Na de rust heeft Lars direct 2 mooie reddingen, maar Hardenberg is sterk en weet opnieuw te scoren.

Frank en Vinn spelen mooi over, waardoor Frank een schot lost, helaas mist hij het goal van Hardenberg. De bal lijkt er maar niet in te willen voor onze jongens. Maar dan weet Ruben zich ineens vrij te spelen vanuit de verdediging en weet hij te scoren. Wederom is het een gelijksspel 3-3.

Dan weet Hardenberg weer te scoren en liggen ze weer even voor. Maar dat duurt niet lang, want Kian geeft een prachtige voorzet op Vinn die met een geweldige kopbal weet te scoren. Het is nog even gelijkspel, totdat Hardenberg nog in de laatste minuten weet te scoren, waardoor de eindstand uitkomt op 4-5.