Nieuws

Sloperswerk in Coevorden eindigt in 2e nederlaag jo19-1

Vandaag (5 oktober) was het dé dag om revanche te nemen op het slechte spel van vorige week. Thuis aantreden tegen HH’97 dat vorige week de Weide verpletterde met 12-1 ofzo iets.

Vanaf het 1e fluitsignaal was het duidelijk wat de gasten van plan waren: zeer stevig voetbal, een duel niet schuwen en blindelings kunnen vertrouwen op je grensrechter, nu denk je wat heeft dat er mee te maken, maar daarover later meer. Al na 3 minuten kregen we een corner tegen die op het hoofd belandde van 1 van de grote kerels van HH’97, die grote kerel werd bewaakt door een kort kereltje van ons en dat leverde de 0-1 op. Gelukkig bleven we daarna voetballen en gingen we direct op zoek naar de gelijkmaker. Na 6 minuten was het Randy die een afvallende bal snoeihard in de kruising ramde en dus was het 1-1 zijn nieuwe vreugdekreet was van korte duur want na een “JOOW” ging het spel weer gewoon verder.

Na de thee werd het spel wat grimmiger, de trainer liet van zich horen op vervelende manier en de grens zag ut liefst rood of geel bij elke actie van onze kant. Het regelmatig natrappen werd afgedaan met een: ach joh idioot zeur niet…..jammer dat dit rondhuppelt langs de velden op zaterdag. Maar goed neemt niet weg dat we dus wat mannelijker moeten worden in ons spel, ons niet laten afbluffen door grote mannen met grote bekken, maar gewoon met ut broes op de snufferd de strijd aan moeten gaan. Na 52 minuten was onze verdediging omzeilt na een foutje op het middenveld en stonden we rond te gluren tegen een 1-2 achterstand. Toch pakten we de draad weer op en deden we ons ding weer, tikken, rustig blijven en met individuele acties gevaarlijk worden voor het doel. Maar het lukte niet, een schot net over, naast, of recht in de handen van de doelman. Kwamen we er door dan was er hun “good-old” grensieboy die de vlag liet dansen op de wind, liet golven als een woeste zee, het vreugdevuur ermee aanwakkerde…kortom alles werd afgevlagd om gek van te worden. Onze mannen zaten er doorheen, de vele tikken op de enkels werden de spelers te veel, en tot overmaat van ramp werd het in de 84ste minuut ook nog 1-3.

Klinkt raar misschien maar met de inzet van de spelers zoals vandaag kunnen we verder, binnenkort moéten de punten komen…………….