Nieuws

Ruime overwinning JO10-2

In alle vroegte verzamelden de ouders en spelers zich om te vertrekken naar HZVV. De jongens hadden er zin in ondanks de regen.

Nadat het startsein klonk gingen de jongens van start in de opstelling die de trainers en leiders hadden meegekregen vanuit de trainingsavond. Dit wierp al in de eerste minuten zijn vruchten af, want al snel wist Vinn het eerste doelpunt te maken 0-1. Dion had super gave nieuwe schoenen aan en die deden goed zijn werk in de verdediging. Snel na het doelpunt van Vinn wist ook Justin te scoren. Wanneer er wordt gewisseld, komt Kian het veld in, hij maakt al snel een actie richting het doel van de tegenpartij, maar raakt helaas de paal. Mark staat vandaag goed zijn mannetje en weet met mooie verdedingsacties de bal weg te houden van het doel van Lars. Helaas weet HZVV toch een gaatje vinden en maakt er 1-2 van.

Hier laten onze jongens het niet bij zitten en Kian weet met een mooie actie er 1-3 van te maken. Vinn heeft de smaak van het scoren goed te pakken en maakt er 1-4 en even later 1-5 van. HZVV laat het hier niet bij zitten en maakt een mooie actie, die helaas voor hen de paal raakt. Via prachtig overspel weet Germanicus de vrije plekjes te benutten waardoor Vinn er 1-6 van weet te maken.

HZVV herpakt zich en maakt er 2-6 van. Nadat de corner van Kian helaas Vinn mist, herpakt Kian zich en maakt er met mooi overspel 2-7 van. Wanneer HZVV richting het doel van Lars gaat pakken alle spelers mooi de verdediging en weten zij te voorkomen dat er gescoord wordt. Lars heeft nog een mooie redding en schiet de bal ver weg van zijn doel. Jayden dribbelt vervolgens de bal mooi in maar mist helaas wat scherpte nadat hij overspeelt. Vervolgens krijgt Jayden nog een keer de bal en speelt de bal over naar Kian waarop Kian Jayden een mooie voorzet kan geven en Jayden er 2-8 van kan maken. Snel daarna weet Kian weer te scoren en staat de score op 2-9.

Dion staat in de verdediging en gebruikt zijn lichaam om te voorkomen dat HZVV te dicht bij het doel komt. Frank neemt een corner deze weet Jayden te bereiken die een mooie voorzet naar Justin doet die er vervolgens net voor de rust 2-10 van weet te maken.

Na de rust mag Frank voorin staan en hij heeft een paar prachtige acties en geweldige voorzetten. Door 1 van deze voorzetten weet Jayden er 2-11 van te maken. Vervolgens krijgt Kian de bal voor zijn rechterbeen en weet ondanks dit chocoladebeen er toch mee te scoren 2-12. Daarna volgt even een time-out. Na deze time-out missen de jongens aan scherpte en weet de bal het net van HZVV niet te raken. Wanneer er vanuit de trainers weer aanwijzingen worden gegeven en de jongens weer terug komen maakt Kian er 2-13 van. Dion laat wederom prachtig verdedigingswerk zien en Mark weet 2 keer bijna een doelpunt te maken. Ook Kian en Vinn missen kansen door de sterke keeper van HZVV. Tijdens een actie van Vinn richting het doel, wordt helaas de wedstrijd net afgefloten en kunnen de jongens met een prachtige score van 2-13 richting de kleedkamers.