Nieuws

Onverdiend gelijkspel JO15-1

De wedstrijd begon om half 12 tegen SJO JVZ 0-15. De eerste paar minuten van de eerste helft begonnen redelijk sterk. Na ongeveer tien minuten begonnen we wat in te zakken. En werden er wat defensieve fouten gemaakt. Hier kwam gelukkig geen tegendoelpunt uit. We kregen in de opvolgende 20 minuten 2 grote kansen via een vrije bal.

Na een half uur kregen we een penalty voor, deze werd gemist door Abdi. Zo’n tien minuten later kreeg SJO JVZ een grote kans door een fout van de verdediging, met geluk wisten we de nul te houden. De rest van de eerste helft speelt zich verder haast alleen af op de helft van de tegenstander en was Germanicus/CSVC veel aan het aanvallen

Na een kleine tien minuten weer een vrije bal bij de zestien voor ons. Twan schoot hoog over. Vijf minuten later weer twee schietkansen de eerste ging op de paal, de tweede in de handen van de keeper. Niet veel later kreeg SJO JVZ een grote kans, de bal was al langs Luc maar Ian werkt de bal snel uit het doel. Joost krijgt na twintig minuten in de tweede helft een schot voor bijna open doel; hij schiet in de handen van de keeper..

Na een klein half uur spelen schiet Twan op doel en de keeper tikt de bal weg. Joost weet uit de rebound te scoren en het staat eindelijk verdiend 1-0. Wat later bij een corner van CSVC/Germanicus ontstaat er een botsing tussen de keeper van SJO JVZ en Twan. Ze kwamen er beide gelukkig goed van af. Vlak voor het einde probeert Joost nog een bal in te koppen op aangeven van Gijs maar hij weet de bal niet te raken. Mikey scoorde nog een goede goal maar de goal werd afgekeurd wegen buitenspel wat nooit mogelijk was. CSVC/Germanicus JO-15 begon na de goal een beetje te verzwakken en dit werd met ongeluk afgestraft in de laatste minuut 1-1, dit was de eerste kans voor SJO JVZ in de hele tweede helft. De wedstrijd eindigt met een onverdiend gelijkspel.

Verslag geschreven door de geblesseerde spelers; Jorik Tent en Lewis Perdijk (jongens bedankt voor het verslag).