Nieuws

Nederlaag voor JO15-2

JO15-2 ging vanochtend op pad richting Nieuw-Weerdinge om te voetballen tegen NWVV/Titan JO15-1. Voor de wedstrijd was er bij de ouders even verwarring wie de tegenstander was. Op een gegeven moment dachten we de tegenstander gespot te hebben. Qua formaat spelers kwamen deze goed in de buurt van onze jongens. Maar dit bleek een JO13 team te zijn. Onze tegenstander wachtte op een ander veld op ons…deze spelers waren ‘iets’ groter dan onze jongens.

JO15-2 begon stormachtig aan de wedstrijd, al na 1 minuut bracht Jasper Klingenberg de stand op 0-1, de assist kwam van Damian. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden echter na de 0-1 kantelde de wedstrijd volkomen de andere kant op. JO15-2 kwam niet aan voetballen toe. Talloze kansen voor NWVV/Titan, het was aan onze keeper Tijmen te danken dat het 0-1 bleef voor ons. Op slag voor rust een spaarzame kans voor ons om de score te vergroten, de aanval werd opgezet door Nick met een pass op Jasper K., helaas kon de aanval niet omgezet worden naar een doelpunt.

In de tweede helft ging NWVV/Titan op zoek naar de gelijkmaker, dit was al snel het geval. In de derde minuut van de 2e helft werd de tegenstander geholpen door onze verdediging. Er werd door het midden uitverdedigd in de voeten van een speler van NWVV/Titan, die wist hier wel raad mee, 1-1. JO15-2 werd een klein beetje wakker, er moest uit de schulp worden gekropen om een goed resultaat te behalen. Er werden wat kleine mogelijkheden gecreeerd, maar tot echte kansen leidde dit niet. In de 11e minuut werd een afstandsschot afgevuurd op Tijmen, Tijmen verkeek zich een beetje op deze bal en glipte ongelukkigerwijze door zijn handen in het doel, 2-1. JO15-2 kwam niet echt aan voetbal toe, veel balverlies en passes die niet aankwamen. In de 24e minuut nog een uitbraak van Joost, de bal ging net naast. In de resterende minuten kon JO15-2 geen vuist meer maken, NWVV/Titan wist nog een keer te scoren waardoor de eindscore 3-1 werd.

Volgende week speelt JO15-2 tegen DZOH JO15-3. De wedstrijd begint om 11:30 op sportpark de Klinkenvlier.