Nieuws

JO9-1 speelt overtuigende pot

Dit weekend stond de thuiswedstrijd tegen Twedo op het programma. Wij waren nog ongeslagen, maar zij hadden vorig weekend met 4-0 gewonnen van JVZ, dus we waren gewaarschuwd.

We begonnen van meet af aan scherp. Met goed samenspel probeerden we de goal van de tegenstander te vinden. Naarmate de wedstrijd vorderde creëerden we steeds meer kansen. Deze gingen er lang niet allemaal in, maar het was een genot om naar te kijken.

Justin keepte een prima pot en stond aan het begin van menig aanval met een goede voortzetting. Jelt, Thomas en Lucas verdeelden het spelletje van achteruit en lieten er geen muis doorheen glippen op 1 moment van verslapping na.

Bereket zorgde met zijn dribbels op het juiste moment voor een versnelling in het spel en hield goed het overzicht. Glenn, Niek en Twan bleven goed in positie staan, waardoor ze vaak aanspeelbaar waren en gunden elkaar op het juiste moment de bal.

Met 3 goals van Bereket , 3 van Twan en 2 van Niek werd deze teamprestatie terecht beloond met een ruime overwinning. Uiteindelijk stond er een mooie 8-1 eindstand op het bord.

Volgende week wacht Hoogeveen uit.