Nieuws

JO8-1 verliest nipt van de Weide

Vandaag moesten de jongens van JO8-1 het opnemen tegen het sterke de Weide. Deze hadden alles nog gewonnen en vaak met dubbele cijfers, dus we wisten dat het zwaar zou gaan worden. Onze jongens moesten wat wennen aan het snelle kunstgras en omdat alles wat de Weide raakte in goud veranderde stonden we binnen het kwartier met 4-0 achter.

Hierna herpakten we ons goed en bleken we als team minimaal gelijkwaardig, hoewel de Weide beschikte over enkele goed individuele spelers. Maar door goed keeperswerk en de spelhervattingen van Justin, de altijd rustig passende Jelt, de energie van Xavio, onze pitbull Lucas, Bram de tank, de dribbels van Twan en de kanonskogels van Jestin wisten we ze toch het vuur aan de schenen te leggen. Waar 5-5 een juiste weerspiegeling was geweest van de wedstrijd (2e helft was duidelijk voor ons), werd het door een dubieus doelpunt helaas 6-5 voor de gastheren.

Al met al niet getreurd, want de ouders hebben genoten van deze voetbalmachine en we kregen dan wel niet de punten, maar wel de complimenten van de tegenpartij mee naar huis.