Nieuws

JO19-1 loopt nacompetitie mis

Vandaag kon het gebeuren we konden een periodetitel halen maar dan moest er minstens 1 punt uit Noordscheschut worden gehaald. De ploeg die al wekenlang kampioen was had niks meer te verliezen.

Het begin was rommelig, verkeerde keuzes werden gemaakt het was alsof de plankenkoorts of graszodenkoorts had toegeslagen. De benen leken stroperig de gedachtes waren óf al bij de nacompetitie óf lagen nog op het nachtkastje bij de vriendin thuis. Schut was natuurlijk niet voor niets kampioen, voetballen kunnen ze wel en als wij dan niet doen wat wordt opgedragen dan krijg je na 10 minuten stomweg de 1-0 om de oren. Maar goed niks aan het handje zou je denken, maar het ging maar niet lopen, de diesel kwam maar niet op gang. Gelukkig was onze trouwe reus Bram alert en die redde ons er toch telkens weer knap uit. We waren té bang om te verliezen en vergaten onszelf te belonen. De gastheren bleven maar komen en het enige wat we konden doen was verdedigen, kwamen we eruit dan was de vervolgpass weer net een kikker met 3 poten: hobbelend en stuiterend zonder enig idee waar het zou eindigen.

Na de thee kwamen we met de zenuwen achtergelaten in de kleedkamers weer volle goeie moed het veld op en wilden alles op alles zetten om de titel der periodieke winnaars binnen te slepen. Het mocht echter niet baten, de mannen in het blauw-wit wilden niet meewerken en de man die de fluit bediende wilde de wedstrijd maar geen wedstrijd laten worden. Het fluitje van de beste man draaide overuren doordat hij telkens vol overgave zijn longinhoud leeg liet lopen in dat verschrikkelijke ding. De kleinste duwtjes werden afgefloten terwijl onze Bram als een tosti doormidden werd gezaagd en daarvoor nog niet eens een blessurebehandeling mocht krijgen. Swen zijn tenen werden ook nog es als een zoute haring gefileerd maar het mocht allemaal. De grootste kans van onze kant kwam van Nance, de bal werd uit de rebound ingeschoten en volgens enkele toeschouwers werd de bal ruim achter de doellijn gehaald, dus een goal, maar de scheids gaf een vrije trap voor de mannen uit Noordscheschut…….

Al met al gestreden voor wat we vandaag waard waren maar het zat er gewoonweg niet in, het was ons niet gegund. Met veel teleurstelling, chagrijnige blikken en de kop op onweer maar weer terug naar het thuisfront.

Het seizoen eindigde voor ons toch nog op een dik verdiende 5e plek en daar kunnen we best trots op zijn! Bedankt mannen, bedankt ouders voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan wij vonden het in ieder geval leuk om er bij te mogen zijn!