Nieuws

JO13-2 Seizoensoverzicht

Wat een tweede seizoen helft. 12 wedstrijden 33 punten, 57 doelpunten voor en maar 17 tegen. De eerste wedstrijd was een nipte overwinning op nkvvprotos 2-3 met man van de wedstrijd Mart Doek. Hij scoorde in de laatste minuut de 2-3.

Wedstrijd 2 een overwinning op noordscheschut 5-2. Met een hele goede tweede helft (de beste van het seizoen)

Wedstrijd 3 de wedstrijd tegen de meiden van svobde. Een hele lastige wedstrijd waar het 5 minuten voor de tijd bijna uit de hand liep. De scheidsrechter was het niet eens met Rene, maar gelukkig konden wij door voetballen. Waar wij in de laatste minuut een penalty mee kregen. Tom werd onderuit gehaald in de 16 meter. Deze penalty heb ik zelf niet gezien, maar werd gescoord door wesley, 1-3. 3 belangrijke punten.

Wedstrijd 4, de uitwedstrijd tegen Hzvv. Bij deze ging echt alles mis, wat er ook maar mis kan gaan. 10 kansen voor ons 1 raak, 2 kansjes voor hzvv , bijde raak. 2-1 verlies.

Wedstrijd 5 naar de buren Raptim. 0-8 overwinning. 1 min puntje , ze hadden een aantal kalkleinen vergeten, geen eens een 16 meter.

Wedstrijd 6. Tegen Hoc een simpele overwinning 6-0, met 6 verschillende doelpunten makers.

Wedstrijd 7. Een uitwedstrijd tegen Noordscheschut waar voor aanvang er een kleine aanrijding was tussen René en corrine . Snel vergeten. Een zeer lastige wedstrijd omdat noordscheschut 2 super voetballers heeft. Maar wij beter zijn. 1-5 overwinning.

Wedstrijd 8. Thuiswedstrijd tegen nkvvprotos waar Gijs -Peter vandaag de leiding over de spelers had. Want ik was in Urk. 5-1 overwinning. Nogmaals bedankt Gijs Peter.

Wedstrijd 9. Een doordeweekse wedstrijd tegen hzvv. Met een 3-0 voorsprong maken wij het ons zelf toch heel lastig. De tegenstander komt op 3-1, Waar wij gelukkig nog de 4-1 maken. Maar wij tot de laatste minuut onze kop er bij moeten houden. Het wordt zelfs nog 4-3. Heel erg spannend. Maar wij winnen uiteindelijk met 4-3 phoe.

Wedstrijd 10. Bij winst zouden wij kampioen worden, maar het ging niet gemakkelijk. 1-0 met de rust. Waar René als stommert werd uitgemaakt in de tweede helft, En ik een sukkel was volgens de leiding van svobde . Waar de tegenstander halverwege de tweede helft op 1-1 kwamen. Super spannend. Maar gelukkig kwam 20 sec voor de tijd het tweede doelpunt voor ons, gemaakt door Milan Winkel. Yes kampioen.

Wedstrijd 11 tegen Hoc. Dit was een uitwedstrijd. Nu geef ik de spelers die meestal op de bank begonnen de kans om de wedstrijd te beginnen. Alles kan en alles mag vandaag. Waar Xander de speler van de wedstrijd was. Lekker op het middenveld. Na een 1-0 achter stand, gingen wij los. Veel spelers op een andere positie. Gewoon wat proberen. Het was een super wedstrijd, waar wij als begeleiding en ouder’s heel veel van hebben genoten. Een 4-9 overwinning. Waar na de wedstrijd de kampioen’s shirtje’s werden uitgereikt. En snel richting csvc . Waar de medaille’s werden uitgereikt. En een patatje en een frikadel werden gegeten. En een heerlijk ijsje van de ouders van Hossein.

Donderdagavond 12 juni de laatste wedstrijd tegen onze buren Raptim. Waar de warmingup heel erg stroef ging, hebben ze dit in de wedstrijd helemaal goed gemaakt. De eerste helft ging stroef, omdat we waarschijnlijk NIET richting de ouders gingen. Maar de tweede helft ging super, richting de ouders. Heerlijk tikken, en Raptim gek maken. Waar erbij ieder doelpunt Heel hard geklapt werd. Omdat ze zo mooi waren, 6-0 overwinning. Jongens en ouders, begeleiders heel erg bedankt voor dit SUPER LEUK seizoen.