Nieuws

JO10-2 verliest van HZVV

Gistermiddag om 13 uur mochten de jongens starten in Hoogeveen tegen de JO10-4 van HZVV. Helaas konden Jayden en Justin niet meespelen door blessures. Meteen in de eerste minuten ging Vinn van start met kort na elkaar 2 doelpunten, hij liet ze even goed weten dat hij morgen jarig is.

Maar uiteraard laat HZVV het daar niet bij zitten en ze gaan in de aanval richting het doel van Lars. Lars houdt de bal prachtig tegen. Dan gaat Vinn er na een mooi overspel weer vandoor en maakt zijn 3e doelpunt en dus een hattrick.

HZVV vecht terug, maar het lukt ze niet om langs onze verdediger Dijon te komen. Er volgt een prachtige bal van Mark, hij weet Vinn te vinden en Vinn geeft een voorzet op Kian, helaas gaat deze net naast.

Vandaag is het geluk met de jongens die Vinn heten want HZVV scoort zijn eerste doelpunt gemaakt door een jongen genaamd Vinn.

Kian doet weer een poging om te scoren maar helaas weet de keeper deze tegen te houden. Dan gaat HZVV weer in de aanval, maar Ruben weet ze tegen te houden.

Frank weet de bal te bemachtigen en speelt de mooi door naar Dijon die een prachtige actie maakt, maar helaas krijgt HZVV de bal te pakken en weten zij 3 spelers van ons te passeren, waarna ze eerst het doelpunt missen, maar kort daarna toch scoren 2-3.

Onze jongens laten slordig spel zien en zijn allemaal niet op sterkte, hier maakt HZVV dankbaar gebruik van en ze weten het derde en vierde doelpunt te maken.

Dijon gooit zijn lichaam in de strijd en verdedigt sterk, helaas moet hij dit bekopen met een blessure. HZVV gaat er weer voor, maar Lars houdt de bal tegen even daarna weten ze toch de bal erin te krijgen en gaan we met 5-3 de rust in.

Direct na de rust weet HZVV weer te scoren, maar dan worden onze jongens ook weer wakker en gaan in de aanval. Kian lost een keihard schot op doel die de keeper helaas tegenhoud, ook het schot van Frank wordt tegengehouden.

Dan wordt er hands gezien van HZVV en krijgen wij een penalty. Frank neemt hem, maar schiet helaas naast.

Onze jongens lopen elkaar in de weg en we zien weer slordig spel en minder focus, hierdoor weet HZVV weer te scoren.

In de laatste minuten herpakken de jongens zich en spelen weer sterker, dit wordt beloond met een prachtig doelpunt van Kian. Kian geeft even daarna nog een voorzet op Vinn, helaas mist hij deze kans om te scoren. HZVV wint meteen de bal terug en scoort wederom. Kian en Vinn doen nog pogingen om te scoren maar ze missen, waardoor de eindstand uitkomt op 8-4.