Nieuws

JO10-1 Kampioen!!!

De jongens van Germanicus/CSVC JO10-1 hadden gisteren hun laatste competitiewedstrijd, tegen SC Stadskanaal J10-1. Tot nu toe nog geen wedstrijd verloren, dus bij winst wisten onze jongens het zeker… WIJ ZIJN KAMPIOEN !!

Net vlak voor de wedstrijd hadden we gehoord dat de jongens van SC Stadskanaal ook nog maar één wedstrijd verloren hadden, dus dit kon nog weleens een spannende pot worden.

De jongens stonden wat gespannen in het veld, maar er werd vanaf de 1ste minuut gevochten om de bal. Het duurde even, maar daar viel dan toch de 1-0. De kop was eraf….maar het ging nog niet zo makkelijk, de jongens kregen goeie tegenstand.Maar dan valt toch de 2-0. Zo gingen de jongens ook de rust in.

Het was nog niet gespeeld, we hadden nog niet gewonnen en we zijn nog geen kampioen. Ook in de tweede helft bleven onze jongens vanaf de eerste minuut mooi voetballen en werden dan ook mooie kansen goed benut. Daar werd dan ook de 3-0 gemaakt. Maar dan komt onze keeper in aanraking met een speler van de tegenpartij in het strafschop gebied, we kregen een penalty tegen. Met een goeie concentratie van de keeper werd de penalty gestopt !!
We konden weer door….en al snel viel daar dan de 4-0, niet veel later de 5-0 en dan uiteindelijk ook de 6-0 !!

Wat hebben ze gestreden, elke wedstrijd weer !! Gewoon ongeslagen in de 1e klasse !!