Nieuws

Gehavend JO9-1 overtuigd in beker

Vandaag mochten we Twedo op de Pampert ontvangen. Zij hadden in tegenstelling tot ons de 1e bekerwedstrijd gewonnen, dus we waren gewaarschuwd. Daar kwam nog bij dat we 3 van onze eigen spelers moesten missen, waaronder keeper Justin.

Glenn deed het verdienstelijk als stand-in keeper en Bram en Ryder van jo9-2 vervingen onze jongens uitstekend. Door goed samenspel werden Twan en Niek verschillende keren in scoringspositie gebracht, en zij wisten het werk van hun teamgenoten te belonen. Er zaten een paar prachtige doelpunten bij, en ook Thomas deed nog een duit in het zakje.

Jelt was het cement van de ploeg, door de bal veelal te veroveren en de lijntjes uit te zetten. Ryder hield achterin veelvuldig de deur op slot en Glenn wist nog een mooie bal uit de kruising te ranselen. Toch wisten de bezoekers nog 3x het net van onze gelegenheidsgoalie te vinden. Wel waren de meeste kansen voor ons en waren Thomas en ook Bram met een pegel op de paal nog dicht bij een goal.

Uiteindelijk stond er een dik verdiende 8-3 eindstand op het scorebord. Speciale dank aan onze gastspelers Bram en Ryder.

Volgende week sluiten we de bekercompetitie af met een thuiswedstrijd tegen Sweel.